Agenda 2019

Concertplanning 2019:

Zondag 7 april: Passieconcert in het Frans Pfanner Huis in Arcen.

Zondag 14 april: Kruiswoorden in woord en muziek in Helmond

Traditiegetrouw vindt op Palmzondag in de Bethlehemkerk een muziekuitvoering plaats als onderdeel van het programma "Ontmoeting en Verdieping"van de Protestantse Gemeente Helmond.

Deze muziekuitvoering is gebaseerd op de zeven kruiswoorden afgewisseld door persoonlijke verhalen van mensen binnen en buiten de kerk bij elk kruiswoord. Een project voor muziek- én verhalenliefhebbers, omdat er een verbinding gemaakt wordt tussen (bestaande) muziek van toen en levenservaring van nu.

Net als vorig jaar zal het Helmonds Kamerkoor ‘Die sieben letzten Worte’ van Joseph Haydn zingen onder leiding van dirigent Peter-Paul van Beekum. Wij worden begeleid door het strijkkwartet DamesVier.

Locatie: Bethlehemkerk, Sperwerstraat 2 te Helmond

Tijd: 15:30 – 17.00 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje.

Toegang: Er wordt geen entree gevraagd, maar een vrijwillige gave wordt zeer op prijs gesteld.

Dinsdag 16 april: Kruiswoorden van Haydn in Chaam.

Vrijdag 19 april: Passieconcert Goede Vrijdag in Boerdonk.

Het Helmonds Kamerkoor zingt ook op Goede Vrijdag passiemuziek van o.a. de Victoria, Sweelinck, Bach en Stopford in de kerk van Boerdonk. De a capella werken worden afgewisseld met teksten.
De muzikale leiding van het koor is deze avond in handen van Cor Nooijen. De spreker is Lidwine Boots.
Door het samengaan van muziek en teksten hopen wij een moment te creëren die alle aanwezigen laat genieten van passiemuziek zoals die bedoeld is: een inspiratie vanuit het lijden van Christus naar onze persoonlijke beleving in het hier en nu.

Locatie: Heilige Servatiuskerk, Pastoor van Schijndelstraat 35, Boerdonk

Tijd: 20.00 uur

Toegang: Entree gratis, vrije gave na afloop.

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

E-mailadressen

Reageren

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal