Concerten in 2022

We mogen weer! We gaan weer samen zingen en concerten geven.

Op de volgende data kunt u het Helmonds Kamerkoor weer live horen:

12 juni: Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Het Helmonds Kamerkoor en het Helmonds Vocaal Ensemble zijn samen goed voor meer dan 100 jaar koormuziek.
In 2023 bestaan ze namelijk respectievelijk 75 en 30 jaar. Over en weer vindt er al vaker een uitwisseling van zangers plaats.
Op zondag 12 juni om 20:00 uur bundelen ze hun muzikale kwaliteiten in een gezamenlijk concert in de Trudokerk in Stiphout.
Onder leiding van dirigenten Jeroen Felix (HVE) en Peter-Paul van Beekum (HKK) voeren beide koren apart, maar ook samen a capella werken uit van oude en hedendaagse componisten zoals Cipriano de Rore en Reinberger, Pärt, Esenvalds en Ticheli.
Zo hoort u verschillende uitvoeringen van Da Pacem Dominum en daarnaast ook het fraaie dubbelkorige werk “Das ist meine Freude’ van Johann Ludwig Bach..
Het belooft een prachtig concert te worden waarvoor de koren u graag uitnodigen.
Kaarten à 10 euro zijn vanaf een half uur voor aanvang aan de kerk te verkrijgen en via deze link CONTACT | HVE (helmondsvocaalensemble.com).

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

E-mailadressen

Reageren

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal