Concerten in 2024

Zondagmiddag 24 maart 2024, 15:30 uur, Bethlehemkerk, Sperwerstraat 2, Helmond
‘Die sieben letzten Worte’ van Joseph Haydn, begeleid worden door saxofoonkwartet Cyclone
De muziek wordt afgewisseld met persoonlijke verhalen
Muzikale leiding: Peter-Paul van Beekum
Gratis toegang (vrije gift na afloop)

Vrijdagavond 29 maart 2024, 20:00 uur, St. Servatiuskerk Boerdonk
Al vele jaren zorgt het Helmonds Kamerkoor op Goede Vrijdag voor een uur van bezinning in woord en klank
De gesproken overwegingen actualiseren de a capella gezongen teksten over het lijden van Christus
Muzikale leiding: Cor Nooijen
De teksten van en door Lidwine Boots.
Gratis toegang (vrije gift na afloop)

Zondagmiddag 29 september 2024
Herfstconcert (locatie nog te bepalen)

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

E-mailadressen

Reageren

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Login formulier

Toegang tot het Ledenportaal